Предсједник општине Беране Драгослав Шћекић и секретар Секретаријата за спорт, културу, младе и сарадњу са НВО Зоран Јојић приредили су пријем за чланице плесног клуба „Дуга“ и њихову кореографкињу Нину Рмуш, које су се недавно у емисији „Више од игре“ (такмичење у модерном плесу), која се приказује на телевизији Пинк, представиле диско денс игром и тиме стекле право да се и даље такмиче.

Овај берански плесни студио постоји шест година, а чланови су подијељени у пет узрасних група, од 4 до 18 година. Од када се појављују на такмичењима као млада плесна група, за њима се нижу велики успјеси, да би ове године били крунисани учествовањем у овом великом телевизијском пројекту, првом ове врсте у региону.

Предсједник Шћекић честитао је талентованим плесачицама и њиховој кореографкињи на оствареном успјеху и уложеном напору, и рекао да ће Општина у оквиру својих могућности настојати да помогне чланицама ове плесне групе како би несметано натавиле даље такмичење.

Предсједник је нагласио да локална управа посебну пажњу посвећује развоју културе, односно афирмисању правих вриједности. Додао је да је велика одговорност појавити се сцени пред толиким аудиторијумом и на тај начин допринијети промоцији наше општине.

Кореографкиња Нина Рмуш захвалила се руководству општине на позиву, као и на иницијативи да се помогне њиховом плесном студију. Она је на крају истакла да су уложили велики труд како би наступ у емисији „Више од игре“ учинили заиста великим.