Секретар за спорт, културу, младе и сарадњу са НВО Зоран Јојић организовао је пријем за фудбалере и стручни штаб фудбалског клуба „Влазнија“ из Скадра који су били 22 дана на припремама у Беранама. Састанку су присуствовали менаџер Општине Дарко Стојановић и секратар за уређење простора Марко Лалевић.

Секретар Јојић поздравио је госте и пожелио им да и следеће године буду гости нашег града. У разговору који је услиједио честитао је екипи албанског прволигашког тима на успјешним припрема и упознао их да ће половином октобра бити завршена реконструкција и покривање источне трибине градског стадиона по стандардима УЕФА, као и да ће следеће године бити завршена реконструкција комплетног стадиона. На тај начин створиће се још бољи услови за фудбал у Беранама, казао је Јојић и истакао да ће се тако побољшати и услови за остале спортове.

Лалевић је упознао госте из Албаније да ће током наредне године почети са радом хотел „Беране“ чиме ће се унаприједити смјештајни капацитети, те да ће Беране убудуће бити домаћин фудбалских турнира међународног карактера.

Зједнички је констатовано да је добар резултат остварљив уколико сви дају свој максимум. Јојић је управи клуба уручио пригодне поклоне а они су се захвалили на пријему и похвалили услове тренирања у Беранама.