Потпредсједник општине Раде Кљајић уприличио је пријем за пољопривредне произвођаче са територије општине Беране, који су остварили рекордне резултате у 2015.години, и том приликом уручио дипломе за остварене рекордне резултате.

Тако је из области сточарства и производње млијека изабран: Љешњак Зоран из села Бубање,  из области воћарстваОбрадовић Славко из села Лубнице, из области ратарства Илић Слађан из села Драгосава, из области повртарстваШћекић Божидар из села Виницка, из области пчеларства Ралевић Слободан из села Калудра, као и угледно пољопривредно газдинство Цимбаљевић Радомир из села Дапсићи.

Потпредсједник им је честитао на оствареним рекордним резултатима, и пожелио им још бољу и берићетнију 2016 годину.

Рекордере у пољопривредној производњи је поздравио и Секретар Секретаријата за пољопривреду, туризам, водопривреду и заштиту животне средине Ранко Шћекић, који се кратко осврнуо на постигнуте резултате рекордера, као и на реализацију Агробуџета за 2015.годину.

Пријему је присуствовала и трочлана Комисија која је извршила предлоге и избор рекордера, у саставу: Марковић Илија, Мартиновић Дејан и Лекић Младен.

Рекордерима је поред диплома уплаћено и по 200,00 €, као награде за остварене резултате, како је било предвиђено Агробуџетом за 2015.годину.