„Позвана сам на пријем код предсједника општине Беране, што је једна велика част за мене и моју породицу“, казала је мис туризма Црне Горе за 2019. годину, Наталија Лабовић и додала да је најважније знати одакле потичеш с обзиром да је рођена и живи у Минстеру у Њемачкој.

Наталија Лабовић Општина Беране

Предсједник општине Драгослав Шћекић угостио је мис туризма Црне Горе за 2019. годину, 26- годишњу Наталију Лабовић, која је поријеклом из ових крајева, а рођена је и живи у Минстеру у Њемачкој. Она ће нашу земљу представљати на свјетском избору за Мис туризма, који ће се одржати у септембру у Кини.

„Драго нам је што си данас овдје и што је на избору за Мис Црне Горе испред твога имена писало да си Васојевка и Беранка. Желимо да се овдје осјећаш као код своје куће јер Беране и јесте твоја кућа“, казао је предсједник Шћекић и истакао да је велика част што ће на једном тако великом такмичењу свјетског ранга представљати наш град и Црну Гору.

Предсједник је указао у даљем разговору на важност професије којом се Наталија примарно бави у Њемачкој, а то је посао преводиоца с обзиром да говори шест страних језика. Било је ријечи о даљим њеним плановима које жели да оствари у тој области, а након тога о путу ка освајању титуле на јесен у Кини и циљевима у будућности.

Наталија Лабовић Општина Беране

Мисица се захвалила предсједнику на пријему и указаном гостопримству, што је, како је казала, једна велика част за њу и њену породицу.

„Желим да вам се захвалим на данашњем пријему. Велика је част за мене и моју породицу што сте ме позвали. Најважније je знати одакле потичеш, а ја то јако добро знам и цијеним“, казала је Лабовић.

Она је у наставку додала да је љетње распусте још као дјевојчица проводила са баком у овим крајевима, тако да овдје увијек са радошћу долази и враћа се.

Наталија Лабовић Општина Беране

Након пријема код предсједника, мисица је посјетила Туристичку организацију а потом урадила серију професионалних фотографија на различитим локацијама у граду – код манастира Ђурђеви ступови, затим на Јасиковцу, обалама Лима…

„Фотографије ће бити коришћене приликом мог представљања на избору у Кини“, навела је она.

Мисици су овом приликом уручени пригодни поклони из Општине и ТО Беране.

Наталија Лабовић Општина Беране

Напомене ради, Наталија Лабовић биће друга представница Црне Горе до сада на овом престижном међународном такмичењу које ове године окупља представнице из око 80 земаља свијета.Н