Предсједник Скупштине општине Беране Новица Обрадовић честитао је митрополиту Црногорско-приморском Г. Јоаникију, епископу Будимљанско-никшићком Г. Методију, свештенству, монаштву  и православним вјерницима који славе Божић по старом, јулијанском календару.

„У име Скупштине општине Беране и своје лично име митрополиту Црногорско-приморском Г. Јоаникију, епископу Будимљанско-никшићком Г. Методију, свештенству и монаштву Српске православне цркве и свим православним вјерницима најискреније честитам најрадоснији хришћански празник Божић.

Желим да Божић прославите у миру и добром здрављу, са својим најближима у љубави и слози. Божић нас увек подсјећа на непролазне вриједности заједништва, узајамног уважавања, мир, разумијевање и поштовање као темељне вриједности нашег друштва и државе.

Нека нам Божић донесе снагу да се изборимо са свим изазовима и нека испуни сваки дом топлином, радошћу и слогом. Мир Божији, Христос се роди“, наводи се у Божићној честитки предсједника Скупштине општине Беране Новице Обрадовића.