Предсједник Скупштине општине Беране Новица Обрадовић честитао је Васкрс владици Јоаникију, свештенству, монаштву и свим православним вјерницима који највећи хришћански празник славе по Јулијанском календару.

Предсједник Скупштине честитао Васкрс

„У име СО Беране и своје лично име, Његовом преосвештенству епископу Будимљанско–никшићком, Господину Јоаникију, свештенству и монаштву Српске православне цркве и свим вјерницима православне вјероисповјести упућујем најсрдачније честитке поводом највећег хришћанског празника Васкрса.

Васкрс треба да нам врати вјеру у бољу будућност и подсјети нас на важност његовања моралних вриједности и међусобног уважавања. Нека се у наше домове усели дух слоге и пријатељства са ближњима, а солидарност и разумијевање обасја нашу земљу.

Желим да нас дух побједе живота и вјечног надахне да у овим васкршњим данима, окружени миром, љубављу и праштањем, дамо прави одговор на изазове који се постављају пред нашом државом.

Са жељом да овај велики хришћански празник проведемо у добром здрављу и породичној срећи, окружени својим најдражима: Христос васкрсе!“, наводи се у васкршњој честитки предсједника СО Беране Новице Обрадовића.