„Значај ове инвестиције је, између осталог, у томе што ће захваљујући изградњи ове саобраћајнице сам центар града добити ново лице…“, казао је предсједник општине приликом обиласка радова.

Предсједник Шћекић са сарадницима обишао радове на изградњи саобраћајнице у МЗ Парк

Предсједник општине Драгослав Шћекић, потпредсједник Раде Кљајић, менаџер Општине Владимир Ђаковић, директори Агенције за изградњу и развој, Водовода и канализације и Дирекције за имовину, Миро Вешовић, Вуко Тодоровић и Ранко Ђукић, обишли су радове на изградњи нове градске саобраћајнице код Зграде солидарности у МЗ Парк.

Предсjедник Шћекић је истакао да је пројекат веома значајан за Беране, с обзиром да ће овај дио града значајно промијенити, те се из тог разлога моле грађани за разумијевање и стрпљење током трајања радова.

„Значај ове инвестиције је, између осталог, у томе што ће захваљујући изградњи ове саобраћајнице сам центар града добити ново лице, још квалитетније саобраћајно функционисање и уређена паркиралишта“, казао је предсједник, наглашавајући да се локална управа понаша одговорно рјешавајући ствари стратешки и плански.

Поменута саобраћајница ће инфраструктурно и саобраћајно комплетно опремити предметни  простор предвиђен планском документацијом.

Инвеститор радова је Општина Беране, извођач „Голд Градинг“ ДОО Беране,  а завршетак радова се очекује крајем јуна ове године.