Предсједник општине Беране Драгослав Шћекић и менаџер Општине Дарко Стојановић присуствовали су јуче свечаној седници Скупштине општине Будва, која је одржана поводом Дана општине– Дана ослобођења Будве у хотелу „Сплендид“ у Бечићима.

Сједницу је отворио предсједник Скупштине општине, Веселин Марковић, који је поздравио присутне честитајући им Дан општине. Истакао је да је у питању датум од посебног значаја у историји града, испуњен поносом, слободом и надом.

Присутне је поздравио и Предсједник Општине Будва, доц. др Срђа Поповић и изразио наду да ће, упркос промјени власти у Будви, добре намјере упућене ка даљем напретку града и суграђана остати приоритетан циљ свима који ће владати Будвом у наредном периоду, и додао да им на том путу жели успјех.

Предсједник Шћекић и менаџер Стојановић присуствовали су и опроштајном пријему који је шефица Мисије Организације за европску безбједност и сарадњу (ОЕБС) у Црној Гори, амбасадорка Јањина Хребичкова организовала јуче у хотелу ,,Хилтон“ у Подгорици. Пријему су присиствовале бројне званице из дипломатског, политичког, културног живота, као и представници државне управе и локалних самоуправа.