Предсједник општине Драгослав Шћекић данас је одржао састанак са предсједницима Савјета мјесних заједница, на којем је  направљен резиме  онога што је заједничким радом урађено и постигнуто  у области инфраструктуре у години на измаку.

Предсједник Шћекић одржао састанак са предсједницима МЗ-а

Предсједник Шћекић на почетку састанка поздравио је предсједнике мјесних заједница као сараднике и пријатеље, јер како је истакао иза њих стоје године  сарадње, као и заједнички труд и рад који је на добром нивоу.

„Беране је и ово године било право градилиште захваљујући, прије свега нашој Агенцији за изградњу и развој, која је током године асфалтирала километре путних праваца, санирала и насула многе путеве у мјесним заједницама -Калудра, Лубнице, Бастахе, Горње Заостро, Полица, Лим, Стари Град и друге.

 Признаћете да је лијепо видјети уређене улице Миљана Томичића, Душана Вујошевића, Анте Марковића, Миљана Вукова, Беранско- андријевачког батаљона, Берансела.

Уложен је огромни труд и напор да Беране добије ново, модерно рухо“, казао је предсједник Шћекић, истичући да ће настојати да средства МЗ која су до сада утрошена намјенски и домаћински, у будућем периоду буду већа.

„Наставићемо радове и у наредном периоду још јачим капацитетом. Очекује нас санација постојећих путева, асфалтирање нових, изградња мостова и потпорних зидова, као и изградња нових праваца уличне расвјете. Затим радови који се тичу бољег водоснабдијевања и унапређења водоводне и канализационе мреже, као и побољшања квалитета воде“, нагласио је предсједник Шћекић.

Састанку  са предсједницима мјесних заједница присуствовали су и потпредсједници општине Раде Кљајић и Марко Лалевић, менаџер Владимир Ђаковић, директор „Агенције за изградњу и развој“ Миро Вешовић, директор Водовода и канализације“ Вуко Тодоровић, помоћник секретара за општу управу и друштвене дјелатности Младен Стијовић са савјетницима Милицом Рачић и Марком  Мишовићем.