Предсједник Општине Драгослав Шћекић и координаторка Одјељења за заштиту животне средине Рита Барјактаровић присуствовали су пријему који су амбасадорка Њемачке Гурдун Штајнакер, Принц Никола Петровић Његош, предсједник Фондације Петровић Његош и Игор Милошевић из Асоцијације за демократски просперитет-ЗИД, уприличили у Дворцу Петровића на Крушевцу у Подгорици, а поводом акције  ,,Let’ s do it Montenegro“- „Очистимо Црну Гору за дан“.

Пријем је организован да се представници међународне заједнице упознају са концептом кампање, која има за циљ подизање свијести појединаца о потреби узимања учешће у рјешавању проблема у заједници, укључујући изазов унапређења животне средине и заустављања стварања дивљих депонија у било ком дијелу Црне Горе.

Акција, која ће окупити више хиљада људи,  реализује се у 23 општине у Црној Гори. Први је догађај ових размјера и за циљ има, поред уклањања отпада из препознатљивих шума, планина, градова, мора и обала, промоцију активног учешћа грађана у животу заједнице.