Предсједник општине Беране Драгослав Шћекић честитао је Васкрс владици Јоаникију, свештенству, монаштву и свим православним вјерницима који највећи хришћански празник славе по Јулијанском календару.

Предсједник Шћекић честитао Васкрс

„У име Општине Беране и своје лично име, Његовом преосвештенству епископу Будимљанско–никшићком, Господину Јоаникију, свештенству и монаштву Српске православне цркве и свим вјерницима православне вјероисповјести упућујем најсрдачније честитке поводом највећег хришћанског празника Васкрса.

Васркшњи празник, посвећен миру, здрављу и напретку наших породица, као и празнични дух разумијевања и опраштања, увек нас подсјећају на значај међусобног поштовања и уважавања, као и ширења Христове љубави, слоге и мира међу људима.

Нека нам овај велики хришћански празник, који симболизује побједу живота, улије снагу и оптимизам и испуни нас стрпљењем и надом у боље сјутра; да заједно пребродимо искушења пред нама, са којима се данас суочава не само Црна Гора, већ и читав свијет.

Уз најбоље жеље да празник проведемо у добром здрављу и срећи, поздрављам вас традиционалним поздравом: Христос васкрсе!“, наводи се у васкршњој честитки предсједника општине Беране Драгослава Шћекића.