Предсједник oпштине Беране Драгослав Шћекић примио је у свом кабинету представника Црне Горе на Олимпијским играма за младе, које су одржане од 2. до 23. октобра у Буенос Ајресу, у Аргентини, младог стријелца, Беранца Миљана Девића и његовог тренера Војислава Зечевића.

Предсједник је 15-годишњем Девићу, члану СК „Доње Луге“, и Зечевићу честитао на постигнутом успјеху, уједно изразивши задовољство што је наш млађани суграђанин представио себе, клуб, град  и државу на најбољи начин што треба да буде узор другим младим људима: ,,Беране је средина која поштује своје спортске раднике, спортисте и поноси се њима. Локална самоуправа се труди да увијек подржи берански спорт јер се велики број клубова и финансира из буџета Општине.

Жељко Обадовић, предсједник Стрељачког савеза Берана и члан управног одбора Стрељачког савеза Црне Горе представио је чланове, активности, услове и опрему  клуба и планове за будући период.

Тренер Војислав Зечевић и олимпијац Миљан Девић захвалили су се предсједнику и његовим сарадницима на пријему и истакли да им је циљ учешће на Олимпијади у Токију.

На поменутом такмичењу Девић  je oсвојио високо једанаесто мјесто у појединачној конкуренцији, док је у пару са представницом Пољске био дванаести.

Олимпијске игре младих окупиле су ове године у Аргенитини велики број такмичара из читавог свијета, из преко 216 земаља.

Пријему су присуствовали потпредсједник општине Раде Кљајић, руководилац Службе предсједника Дубравка Јованчевић и секретар за спорт, културу, младе и сарадњу са НВО Горан Фолић.