Општина Беране, на челу са предсједником Вуком Тодоровићем, срдачно честита свим муслиманским вјерницима и грађанима празник Курбан-бајрам. Ово је вријеме радости, љубави, солидарности и духовности које обиљежава важан моменат у исламском календару.

,,У име Општине Беране, желим да упутим најискреније честитке свим муслиманским вјерницима нашег града. Курбан-бајрам је прилика за сједињење породица и пријатеља, дијељење радости и благостања са онима који су нам најближи, као и помоћ и подршку онима којима је то најпотребније.

Овај празник нас подсјећа на важност жртвовања, самоодрицања и саосјећања према другима. Нека дух Курбан-бајрама обасја наше срце и инспирише нас да његујемо универзалне вриједности као што су љубав, мир, солидарност и разумијевање међу људима без обзира на њихову вјероисповијест и националност.

Општина Беране препознаје богатство мултиетничког и мултикултуралног наслеђа нашег града и цијени допринос муслиманске заједнице у изградњи толерантног друштва.

Нека Курбан-бајрам донесе мир, радост и благостање у домове свих муслиманских вјерника. Желим вам свима срећан и благословен празник”, наводи се у честитки предсједника Тодоровића.