Предсједник Општине Драгослав Шћекић, менаџер Дарко Стојановић и директор Агенције за изградњу и развој Миро Вешовић данас су обишли градилишта на територији општине.

Предсједник Шћекић изразио је задовољство до сада реализованим активностима на пројектима који имају велики значај за општину и грађане.

Предсједник је, са својим сарадницима, обишао радове у склопу припреме изградње 94 стамбене јединице на Рудешу,  гдје су отклоњени привремени објекти за становање и где ће наредних дана бити положен камен темељац. Представници локалне управе обишли су ново подигнут мост у мјесној заједници Берансело, као и радове на постављању уличне расвјете у улици Миљана Томичића  у овој мјесној заједници. Обишли су и завршне радове на новој спортској дворани и источној трибини градског стадиона.

Према ријечима предсједника Шћекића, на данашњи дан се може рећи да је Беране озбиљно градилиште и да се реализују бројни пројекти од значаја за квалитетно функционисање грађана. Како је казао, већина пројеката, а посебно они из бласти спорта,  су поред потребе  локалног становништва, значајни и за сусједне градове, односно све грађане Црне Горе.