Предсједник Општине Беране Tихомир Богавац, пред наступајуће новогодишње и божићне празнике, организовао је традиционални радни доручак са представницима штампаних и електронских медија.

Предсједник Богавац изразио је задовољство досадашњом сарадњом са представнцима седме силе уз увјерење да ће тако бити и убудуће. Са представницима медија, у присуству потредсједника Марка Лалевића и Дарка Стојановића, разговарао је о реализованим пројектима, активностима али и плановима локалне управе за 2022. годину. Поред објективног извјештавања које промовише рад Општине Беране и њених предузећа, наглашава Богавац, у 2022. години од представника седме силе очекује и конструктивне критике, као подстрек за још боље резултате рада локлане управе и њених предузећа.

У име колега новинара и у своје лично име присутнима се обратио Мићо Секуловић, који је дугогодишњу сарадњу оцијенио успјешном и пожелио срећне предстојеће празнике.

Састанку су присуствовалу уредници, новинари и њихови сарадници : Туфик Софтић, Снежана Милић (Радио Беране), Мићо Секуловић (Вечерње новости),  Здравко Шћекић (Поглед), Виолета Јашовић и Ненад Апостоловић (Aloonline.me) и Алиса Хајдарпашић (ТВ Вијести), Бобан Обрадовић и Саша Радуновић ( Е -Спона) .

Радном доручку су присуствовале и Шефица Кабинета Дубравка Јованчевић, Шефица ПР Бироа Ирина Зечевић и фотограф Ана Томовић.