Предсједник Општине Беране, Тихомир Богавац честитао је данас ватрогасцима-спасиоцима Службе заштите и спасавања Општине Беране 4. мај, Међународни дан ватрогасаца.

„Захваљујем ватрогасцима-спасиоцима Службе заштите и спасавања Општине Беране на одговорности и храбрости, професионалности која се огледа у њиховом несебичном раду на заштити живота и имовине грађана Берана, без обзира на тежину посла који обављају током цијеле године.

Солидарност и хуманост које исказујете и у тренутним околностима борбе са коронавирусом, као и напор који готово свакодневно улажете обављајући ову племениту професију, небројено пута у протеклом периоду учинили су све нас поноснима. 

Општина Беране ће наставити са континуираним улагањем у службу како би се побољшали и ојачали њени капацитети и унаприједио рад.

Уз најбоље жеље на личном и професионалном плану, у име Општине Беране и у своје лично име, желим да вам упутим најискреније честитке поводом Међународног дана ватрогасаца“, наводи се у честитки предсједника Богавца.