Општина Беране и Туристичка организација другу годину заредом организују дочек Нове године по Јулијанском календару, а звијезда синошњег хепенинга у главној улици била је поп пјевачица Марина Висковић чији је наступ почео сат времена прије поноћи. Више хиљада Беранаца и гостију из сусједних градова дочекало је православну Нову 2016. годину уз њене, а и остале познате хитове домаће музике.

DSC_0077

Публика је поноћ дочекала уз величанствен ватромет, а Дарко Стојановић, менаџер Општине, пожелио им је у име организатора све најбоље у Новој години.

DSC_0003

DSC_0112

Локални Ди џејеви Милан и Цоа загријали су атмосферу на самом почетку миксовима популарних хаус мелодија, док су након њих наступили Александра и Бобо Спасојевић (БАС бенд) изводећи евергрин ствари поп рок музике.

DSC_0090

Да је атмосфера била заиста добра показала је публика која се све вријеме добро проводила, а у више наврата је хорски пјевала са извођачима.

Поред богатог музичког програма на отвореном, у главној улици, дочек православне Нове године био је организован и у локалним кафићима и клубовима. Према првим инфорамцијама угоститељи су задовољни посjетом.