НВО Омладински клуб Беране и Општина Беране позивају младе људе од 16 до 22 године са сјевера Црне Горе, из општина Бијело Поље, Рожаје, Плав, Петњица, Мојковац, Пљевља и Беране, да се пријаве за учешће на пројекту ,,MEet THE LEADER“. Пројекат ће се одржати у Беранама у периоду од 3. до 6. марта.

„MEet THE LEADER“ је пројекат који окупља младе са сјевера Црне Горе, који ће у току 4 дана трајања пројекта имати прилику да слушају предаваче из области активизма, волонтерства и лидерства. Учесници ће током пројекта активно учествовати у радионицама, како би унаприједили знање, стекли нове вјештине и вратили се мотивисани у своје општине са циљем да се овакав пројекат организује код њих и покрене активизам младих на сјеверу. када је у питању допринос заједници и доношење одлука. Проблем који желимо да ријешимо јесте пасивност младих, и пружање нових могућности како млади не би више напуштали општине на сјеверу Црне Горе, и сматрали да сјевер нема шта да понуди.

Право учешћа имају млади људи од 16 до 22 године, из општина Бијело Поље, Рожаје, Плав, Петњица, Мојковац, Пљевља и Беране, који имају жељу и вољу да мијењају ствари на боље. Током пројекта имаће прилику да упознају лидере из других градова, али и пробуде лидера у себи. Пријавну форму могу пронаћи на Фејсбук страници Омладинског клуба Беране, као и на сајту општине Беране и на линку у оквиру саопшења.

Линк за пријаву:  ФОРМУЛАР ЗА ПРИЈАВУ
Рок за пријаву је 22. фебруар 2017. а изабрани кандидати ће бити контактирани до 25.фебруара 2017.године. За учеснике који долазе из других општина, биће обезбијеђен смјештај, као и рефундација путних трошкова. Важно је напоменути да сви који буду одабрани за учешће, а имају мање од 18 година, треба да донесу писано одобрење потписано од стране родитеља/старатеља.
НВО ,,Омладински клуб Беране“ је невладино удружење основано 29. јануара 2016.године, које има за циљ унапређење положаја, као и личних, професионалних и друштвених потенцијала младих у Беранама, како би се допринијело њиховом личном развоју и развоју заједнице у којој живе. Омладински клуб Беране организује догађаје и бројне активности за младе.

Омладински клуб на Фејсбуку