Потпредсједник Општине Беране, Дамјан Ћулафић, посјетио је Боксерски клуб „Раднички“, и тиме отпочео реализацију овогодишњег плана локалне самоуправе који се састоји од новог циклуса обиласка свих спортских организација у нашем граду и упознавања са условима у којима раде.

У разговору са представницима БК „Раднички“, који је, иначе, један од беранских спортских клубова који се успјешно такмичи у првој лиги, потпредсједник је информисан да су услови у којима тренирају млади боксери скромни, те да би помоћ локалне самоуправе и те како добродошла, како би се, превасходно, функционисање овог клуба, а тиме и бокса у Беранама, учинило одрживим и трајним.

Потпредсједник је изразио разумијевање за дјелимичну неусловност за несметан рад овог реномираног спортског клуба, те јасно изразио одлучност Општине Беране да у краћем предстојећем периоду створи прије свега просторне предуслове за развој ове, али и других, племенитих вјештина.

Из БК „Раднички“ нису скривали задовољство непосредним интересовањем локалне самоуправе за њихов рад, те су поручили да ће им бити партнер у свим квалитетним пројектима, који доприносе развоју спорта у Беранама. Такође, истакли су и да отворен однос Општине према овом клубу њих додатно мотивише да раде још преданије и постижу још боље резултате, који су већ сада на изузетном нивоу.