Потпредсједник Општине Беране, Дамјан Ћулафић, присуствовао је промоцији Међуопштинских омладинских спортских игара (МОСИ), које ће се одржати у Колашину, 2023. године. Промотери ће бити кошаркар Владо Шћепановић, као и каратисткиња Марина Раковић.

Том приликом потпредсједник Ћулафић се сусрео са предсједником Скупштине општине Колашин и замјеником предсједника Скупштине МОСИ, господином Миланом Ђукићем, који му је, у разговору, пренио намјере и циљеве Општине Колашин у организацији и реализацији МОСИ 2023. године, а између осталог да је у питању сјајна прилика за подстицај развоја како спорта, тако и туризма и спортске инфраструктуре.

Потпредсједник Ћулафић је са господином Ђукићем подијелио импресије у погледу планираних активности Општине Колашин, исказујућу пуну подршку у организацији, као и наду да ће Колашин бити домаћин и већем броју спортиста из Берана, с обзиром на чињеницу да ривалство међу спортским колективима ова два града има поодавно обрисе традиционалног.

Потпредсједник се захвалио домаћину на позиву и гостопримству, пожељевши успјех Колашину, у који, како је нагласио, апсолутно не сумња.