Потпредсједник Општине Беране Дамјан Ћулафић  посјетио је данас подручно одјељење Основне школе ,,Радомир Митровић“ у Будимљи. У разговору са директором школе Александром Вујовићем  и наставним кадром разговарао је о унапређењу услова објекта подручног одјељења, како би малишани из Будимље своје наставне активности обављали у квалитетнијем окружењу. Подсјећања ради, основци из Будимље посјетили су Општину Беране у новембру мјесецу прошле године, и том приликом позвали представнике локалне самоуправе да их обиђу.

Директор Вујовић казао је да је школа из сопстених средства, али и уз помоћ физичких лица, успјела да замијени већи дио столарије, а да као приоритет у будућем периоду представља санација школског тоалета.

Потредсједник Ћулафић казао је да ће локална самоуправа , у сарадњи са Мјесном заједницом, сходно својим могућностима, помоћи школи како би се спровели приоритетни радови, а тиме омогућио нормалан боравак дјеце у овој школској установи.

Састанку су присуствовали и секретар Секретаријата за општу управу и друштвене дјелатности Милош Раковић и шефица ПР Бироа Ирина Зечевић.