Предсједник општине Драгослав Шћекић честитао је студентима на резултатима које су постигли на досадашњим студијама и тиме постали стипендисти свога града који представљају на својим факултетима.

,,Одлични резултати које сте постигли у образовању заслужују промоцију и награђивање. Можда је општинска стипендија симболична накнада за вашу марљивост, одрицање и континуитет у постизању успјеха, али нама представља велико задовољство и поручује да мислимо на вас“- истакао је предсједник Шћекић.

Присутнима се обратио и Горан Киковић, предсједник Скупштине општине односно предсједник Комисије за додјелу стипендија, који је између осталог честитао добитницима 43 студентске стипендије, односно добитницима 30 стипендија студентима Основних академских студија и 13 стипендија студенатима Постдипломских академских студија.

,,Желим да вам честитам на досадашњем успјеху на студијама, да вам пожелим да и ове године, и свих година до краја студија, будете у интелектуалној и радној кондицији и да високим оцјенама остварите право и на друге стипендије које се додјељују успјешнима. Надам се да ће се већина, по завршеним студијама, вратити у Беране и помоћи свом завичају“- истакао је предсједник Киковић.

Свечаности су присуствовали Драгутин Јоксимовић, потпредсједник општине и Младен Стијовић, секретар Секретаријата за општу управу и друштвене дјелатности.

Након формалног дијела пријема и потписивања Уговора, уприличен је коктел за студенте и њихове родитеље.