Предсједник општине Беране Драгослав Шћекић и предсједник Асоцијације менаџера Црне Горе (АММ) Будимир Раичковић потписали су Протокол о сарадњи, који има за циљ формирање Клуба менаџера – Пословног клуба Беране, као својеврсног мјеста окупљања привредника, предузетника као и руководилаца локалне самоуправе.

Том приликом предсједник Шћекић пожелио је добродошлицу присутнима и изразио задовољство поводом почетка сарадње: „Вођени мисијом Асоцијације менаџера Црне Горе, а која се односи на унапређење менаџерске професије и пословног амбијента у Црној Гори, кроз размјену знања и искуства,  искрено се надамо да ћемо протоколом о сарадњи  заједнички радити на јачању могућности развоја бизниса и усавршавања менаџерских тимова и појединаца“, истакао је он.

Према ријечима предсједника Асоцијације, сарадња АММ и Општине Беране значи повезивање сјевера и југа Црне Горе у циљу побољшања пословног амбијента Црне Горе. Како је казао, кроз сарадњу са АММ менаџери из Берана даће допринос бољем животу Берана, казао је Раичковић.

Свечаном потписивању присуствовали су општински руководиоци задужени за економски развој и финансије, чланови Управног одбора АММ и берански привредници.