Припадници Војске Црне Горе – Министарство одбране пуковник Рамиз Пејчиновић и потпуковник Саша Ивановић посјетили су Општину Беране. Том приликом сусрели су се са предсједником општине Драгославом Шћекићем  и његовим сарадницима и понудили помоћ у санацији штета насталих услед елементарних непогода које су недавно задесиле нашу општину.

Они су изразили спремност да помогну у дијелу санације путне инфраструктуре и то трасе пута Курикуће – Суводо – Шишко језеро, као и око измјештања водовода на Бучу у дужини од 1,300 м уз помоћ Савјета Мјесне заједнице Буче и екипе  Д.О.О.,,Водовод и канализација“ Беране.

20161117_101057Предсједник Шћекић је изразио задовољство и захвалност што ће Војска Црне Горе – Министарство одбране пружити помоћ општини Беране и њеном становништву у санацији штета које су настале услијед поплава изазване услијед елементарних непогода.

Састанку су присуствовали и потпредсједник општине Свето Митровић, директор Агенције за изградњу и развој Миро Вешовић, команир Службе заштите и спашавања Тихо Богавац и руководилац Службе предсједника Дубравка Јованчевић.