Предсједник Општине Беране Тихомир Богавац са сарадницима обишао је радове на уређењу парковске и зелене површине, паркинга као и саобраћајница  у кругу Опште болнице , који се изводе уз помоћ Општине Беране, Агенције за изградњу и развој и Комуналног предузећа. Том приликом разговарао је са директором ове здравствене установе др Милорадом Магденилићем о динамици радова и плановима за уређење болничког круга.

Предсједник Богавац изразио је задовољство што Општина Беране, са надлежним установама чији је оснивач, може да помогне при сређивању комплекса болнице, која заслужује према стручном тиму  љекара и другим капацитетима да буде регионални здравствени центар сјевера Црне Горе.

Богавац је додао да ће локална самоуправа увијек бити партнер у циљу унапређења здравствених услуга и обезбјеђења бољих услова за рад  радницима у здравству.

Радове су  обишли Миро Вешовић, директор Агенције за изградњу и развој,  Дарко Бубања, директор Спортског центра и Божо Премовић, секретар Секретаријата за пољопривреду, туризам и водопривреду.