Потпредсједник Општине Беране др Зоран Марсенић и директор ЈУ Дневни центар за дјецу и омладину са сметњама и тешкоћама у развоју састали су се са Џеком Шаботићем, који је ЈУ Дневни центар за дјецу и омладину са сметњама и тешкоћама у развоју, у име наших исељеника у Швајцаркој, донирао апарат за физикалну масажу са ултра звуком.

Састанку су присуствовали  и предсједница Управног одбора Дневног центра др Зорица Бабић и члан УО Сефо Кожар.

Потпредсједник др Марсенић исказао је захвалност због вриједне донације ријечима: ,,Човјек је богат онолико колико је спреман другоме да пружи. Ако човјек умре богат умре осрамоћен – своје богатство треба да врати друштву или породици“.

Ова донација по ријечима потпредсједника Марсенића долази у правом тренутку и беранска локална управа знаће да цијени хуманост и доброчинство својих исељеника.

Овом приликом господин Шаботић посјетио је и ЈУ Дневни центар гдје ће апарат за физикалну терапију са ултразвуком бити коришћен у циљу унапређења здравственог стања корисника.

Џеко Шаботић је у протеклој години координирао хуманитарну акцију наших исељеника и том приликом Дневном центру донирано је комби возило са 11 сједишта, кревет за физикалну терапију са пратећом опремом, новогодишњи пакетићи и два пакета хигијенских средстава.