Прво вече овогодишњег Тандр феста (Thunder fest), по коментарима посјетилаца и организатора, никада више публике није окупило на беранском аеродрому.

Пети највећи фестивал за младе на сјеверу Црне Горе почео је синоћ са намјером да привуче и задржи што више посјетилаца и вечерас када ће на истом мјесту наступити велике звијезде електронске музике.

IMG_7142

Лајнап чије главне звијезде су биле синоћ Ху Си (Who See), ТХЦФ, Гру и Римски и Корона (Rimski x Corona) показао се као одличан избор јер је публика, коју су чинили махом млади, овацијама поздрављала њихове наступе.

Киша је заобишла Тандр фест, па су бројни посјетиоци могли без проблема да уживају у хитовима поменутих извођача.

IMGL0146Један од пионира регионалног хип хопа Далибор Андонов Гру, овога пута се публици на фестивалу представио у улози Ди џеја  и то на самом почетку у 21.00 сат. Његов први наступ у овом дијелу Црне Горе код публике је прошао одлично. Они су у глас пјевали хитове овог популарног музичара који су чинили, поред осталих домаћих и страних ствари, његов сет.

IMG_6952

Након њега на сцену су изашли популарни хип хопери Римски и Корона чији је наступ публика испратила хорским пјевањем од почетка до самог краја. Они су уједно атмосферу учинили јединственом и посебном на аеродрому.

IMG_7205

Београдски хип хоп састав ТХЦФ синоћ је на Тандр фесту по други пут показао зашто важе за један од најбољих састава у региону.  Њихов наступ се може окарактерисати као прави хип хоп спектакл, пропраћен невјероватном енергијом публике која је пјевала сваку пјесму са њима.

IMG_7272

Они који нису били синоћ на фестивалу пропустили су велики перформанс  момака из црногорске хип хоп клапе Ху Си. Њихове риме су се јасно чуле на аеродрому те је публика до краја наступа испратила сваку ријеч подједнаким интензитетом.

37982940_10157106835488881_5579936603754725376_n

Прво вече фестивала из ведра неба затворили су, како је иначе и пракса, најбољи градски Ди-џејеви. Одличан тандем, Ланми и Цако заједничким сетом направили су сјајну журку до скоро три сата послије поноћи и ово је уједно била увертира за њихов вечерашњи наступ на истом мјесту са почетком у 20.30 сати.

За вечерас су најављени и наступи њемачке Ди џеј звијезде и продуцента Томаса Голда (Thomas Gold), београдских састава Зеп ми строуб (Zap me strobe) и Диволи и Марквард (Divolly & Markward), Ди џеја Дамјана Елтеха (Damjan Eltech) и црногорског Ди џеја Вуксе (Wooxа).

Бесплатан улаз, отворени шанкови хране и пића на аеродрому, повољне цијене смјешатаја у Беранама, довољан су разлог да посјетите Тандр фест вечерас, поручују из Туристичке организације која је организатор фестивала из ведра неба.