Општина Беране и Дирекција јавних радова почели су са асфалтирањем пута према манастиру Ђурђеви Ступови и Градској капели, као и паркинг простора код саме капеле, у МЗ Долац. У наредном периоду биће асфалтиране и остале градске саобраћајнице.

Почело асфалтирање градских саобраћајница

„Општина и Дирекција заједнички реализују пројекат модернизације градских саобраћајница у Беранама, који подразумијева изградњу новог асфалтног застора на већини саобраћајница, замјену и изградњу нових пјешачких стаза и изградњу паркинга код Градске капеле, као и у улици осмој Црногорској и улици поред нове Хале спортова. Укупна вриједност ових радова је 350.000 еура“, казао је директор општинске Агенције за изградњу и развој, Миро Вешовић.

Почело асфалтирање градских саобраћајница

Према његовим ријечима, Општина наставља са улагањем значајних средства у развој саобраћајне инфраструктуре у општини Беране.

„Овај путни правац је значајан јер повезује неколико важних објеката у овом дијелу наше општине. Ту се налазе градска капела и гробље, аеродромска писта и манастир Ђурђеви Ступови“, рекао је Вешовић.