Предсједник Општине Драгослав Шћекић, потпредсједник Општине Раде Кљајић, директор Д.О.О. ,,Водовод и канализација“ Вуко Тодоривић и директор Агенције за изградњу и развој Миро Вешовић обишли су данас почетак радова на санацији градског водовода на дијелу пута Беране –Лубнице, који је услијед временских неприлика које су задесиле општину Беране знатно оштећен.

Према ситуацији са терена, екипе Водовода и  ,,Црнагорапут“ А.Д.  раде на санацији оштећења  на водоводној мрежи, како би се у што краћем року омогућило снабдијевање становништва општине Беране исправном водом.

Представници Општине обишли су и насеља Лужац и Пешца гдје екипе Агенције за изградњу и развој са механизацијом раде на уклањању муља из домаћинстава, подрума, дворишта и имања насталог  услед великих поплава протеклих дана.

Предсједник са сарадницима обишао је и радове на путном правцу ка Рујиштима, гдје је у току насипање пута. Завршетак ових радова, које изводи предузеће из Ужица, очекује се до понедељка, уколико временске прилике дозволе. Радове асфалтирања на овом путном појасу  вршиће ,,Црнагорапут“ А.Д. у дужини од 1,5 км, док ће 1 км пута асфалтирати ,,Пазар пут“.