„Овај изузетан резултат који сте постигли нека вам буде мотив и стимуланс за нове успјехе. Показали сте како се игра за дрес, клуб и град. Ви сте талентовани и вриједни момци које ће упорност и квалитетан рад довести до тога да једног дана играте за национални тим“, казао је предсједник општине овом приликом.

ofk berane prijem u opštini

Данас је предсједник општине Беране, Драгослав Шћекић организовао пријем за пионире ОФК „Беране“ – освајаче Купа Црне Горе.

Предсједник Шћекић је истакао да је ово значајан успјех младих беранских фудбалера који су славу клуба и града пронијели широм државе.

„Мој једини савјет вама, као предсједника општине, вашег суграђанина и родитеља, јесте да будете дисциплиновани и да вам школа и спорт буду на првом мјесту“, поручио је Шћекић овим младим момцима и подвукао да је таленат спој одговорности и потреба али да га треба надограђивати, а то је могуће једино преданим радом.

ofk berane prijem u opštini

Берански фудбал са вама, како је навео даље, има свијетлу будућност а Општина ће увијек бити ту да подржи и препозна праве резултате.

„Освајањем националног Купа показали сте да је право вријеме да фудбал у Беранама буде на високом нивоу, као што му и приличи“, нагласио је Шћекић и похвалио рад управе клуба, коју чине Марко Лалевић, Бобан Аковић, Раде Булић и Саша Рмуш – а која је заслужна за постигнути успјех младих фудбалера.

ofk berane prijem u opštini

Лалевић се у име управе ОФК „Беране“ захвалио предсједнику општине на пријему и подсјетио да је њихов клуб у овој сезони, поред освајања Купа државе, играо и у финалу за државног првака, као и да су прије тога трећи пут заредом освојили Првенство и Куп Сјеверне регије.

„Наши пионири су побједом над подгоричком Будућношћу у финалу Купа, као и комплетном игром током сезоне показли да су заслужено најбоља и најтрофејнија екипа у држави“, подвукао је Лалевић и објаснио да међу пионирима ОФК „Беране“ и ФК „Беране“ има минимум пет, ако не и више, фудбалера који могу играти за репрезентацију Црне Горе.

„Наш фудбалер Риад Бралић је недавно позван од стране селектора да игра за младу репрезентацију Црне Горе“, казао је он и навео један значајан податак:

„ОФК „Беране“ је у последњих тридесет година трећа екипа са сјевера Црне Горе која је освојила пехар на државном новоу“, закључио је.

Капитен Андрија Рачић се захвалио на пријему у име својих саиграча из клуба.

Одлуком предсједника Шћекића, клуб је новчано награђен због оствареног успјеха.

ofk berane prijem u opštini

Пријему су присуствовали Горан Фолић, секретар за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО, Зоран Јојић, савјетник предсједника и Никола Урошевић, савјетник за информисање у Бироу за односе са јавношћу.