Јуче је пред великим бројем љубитеља кошарке успјешно завршен турнир у баскету ,,Три на три“, који се већ другу годину за редом организује у Беранама.

Тим поводом Предсједник Драгослав Шћекић и секретар ресорног секретаријата Зоран Јојић разговарали су са организаторима турнира Стефаном Мишковићем и Милоњом Ћоровићем и члановима побједничке екипе у категорији сениора Живојином Грубовићем, Владимиром Чуљковићем и Владаном Пешићем.

Предсједник Шћекић честитао је организаторима на успјешној организацији и нагласио да ће и убудуће Општина Беране подржавати овај турнир, који је и ове године окупио велики број како учесника тако и љубитеља овог спорта. Локална управа у оквиру својих могућности даће подршку организаторима турнира, како би постао препознатљив не само на сјеверу већ у читавој држави, истакао је он.

На успјешној сарадњи Општини Беране захвалио се испред организатора Стефан Мишковић и казао да ће у циљу промоције беранског спорта, а посебно кошарке, тежити да овај турнир ,,Три на три“ постане традиционалан и препознатљив.

На турниру је учествовало 18 екипа. У сениорској категорији прво мјесто освојила је екипа ,,Марс Карс“, друго екипа ,,Азури“ и треће мјесто екипа Савјета младих Општине Беране. У млађој категорији прво мјесто узела је екипа КК ,,Беране“, друго мјесто екипа ,,Феникс“ док је треће мјесто припало екипи ,,Ба баскет“. За најбоље играче проглашени су Владимир Боричић, категорија сениора, и Андрија Јашовић, млађа категорија. Као ферплеј екипа проглашена је ,,Вулкано“, док је као најбољи тројкаш проглашен Стефан Мишковић.

Организатор турнира је НВО ,, Лимске зграде“, под покровитељством Општине Беране.