У просторијама Фудбалског стадиона, уручене су захвалнице волонтерима, ученицима средњих школа који су својим радом допринијели реализацији 63. Првенства Балкана у кросу, које је одржано почетком новембра, у нашем граду.

На пригодној свечаности, у организацији Општине Беране, захвалнице је добило  58 волонтера.

Предсједник општине Беране Драгослав Шћекић у свом обраћању изразио је захвалност што су ученици и њихови професори својим радом и залагањем дали немјерљив допринос да се регионални спортски догађај организује на највишем нивоу.

Све манифестације које Општина организује у циљу да Беране промовишемо као центар културних, спортских и туристичких дешавања су заједничке манифестације, тако да је  ваша несебична  помоћ и учешће од посебног значаја“, казао је предсједник Шћекић, нагласивши да су млади људи најбољи промотери свог града.

Директор Организационог одбора 63. Првенства Балкана у кросу Зоран Јојић уручио је захвалнице.

Захвалнице је добило 27 ученика Гимназије „Панто Малишић“,  седам ученика Средње медицинске школе „Др Бранко Зоговић“   и 20 ученика Средње стручне школе, као и координатори – професори Мила Барјактаровић – Јелић, Иван Анђић, Немања Милачић и Ацо Чукић.