ОПШТИНА: Скраћено радно вријеме, кол центар доступан 24 сата

Поштовани суграђани/ке,

У складу са наредбама и препорукама Националног координационог тијела за заразне болести Владе Црне Горе за сузбијање епидемије вируса корона, сви органи и службе Општине Беране препоручују грађанима да се до даљњег комуникација обавља путем мејла, телефона или поште.

Напомињемо, Грађански биро – шалтери (пријем захтјева, наплата пореза, такси…) и матична служба ће радити за странке од 9 до 12 сати, док ће друге службе, секретаријати и дирекције организовати рад од 7 до 12 сати, путем дежурстава. Служба предсједника ће радити пуно радно вријеме – од 7 до 15 часова.

Све информације грађани могу добити путем бесплатног броја телефона 080 051 051 или на број мобилног 068 896 983, а могу се обратити и путем мејла: opstinaberane@t-com.me.

Подсјећамо, Волонтерски доставни сервис Општине Беране почео је са радом 23. марта, и функционисаће све док буде актуелна епидемиолошка ситуација.

Достава ће се вршити сваког дана изузев недјеље, али ће телефонски центар радити за грађане 24 сата дневно.

Бројеви телефона су 080 051 051 (бесплатан број) и 068 896 983 (број мобилног).

Право на доставу основних животних намирница, љекова и хигијенских средстава имају грађани из ризичне групе – самохране особе старије од 65 година, хронични болесници и немоћне особе.

Од понедељка до петка оба броја су у функцији, док је суботом и недељом за позиве доступан горе наведени број мобилног телефона.