У улици 29. новембар (код Моравиних зграда) ће захваљујући средставима која је обезбиједила компанија Сава осигурање бити уређене зелене површине, саопштено је након састанка предсједника Општине Беране Тихомира Богавца и директора сектора за продају овог осигурања Зорана Савића.

На овај начин настављена је сарадња Сава осигурања и Општине Беране.

„Ово је још један значајан пројекат за наш град који ће бити реализован у сарадњи са овом компанијом, а који се тиче заштите животне средине. Биће уређена још једна зелена површина у центру града. На овај начин позивамо и остале институције и фирме које послују у нашем граду да слиједе примјер ове компаније и да на сличан начин помогну уређењу нашег града и пруже руку сарадње на неким другим пројектима“, казао је предсједник Богавац.

Директор Сава осигурања истакао је да је Општина Беране поуздан партнер њихове компаније.

„Друштвено одговорно понашање је дио стратегије пословања наше фирме. Кроз овакве акције покушавамо да утичемо на свијест цјелокупног друштва о одговорном понашању према заједници и околини“, казао је Савић.

Састанку је присуствовала шефица Службе за маркетинг и пр у компанији Сава осигурање Валентина Касалица и шеф пословнице у Беранама Аднан Адровић, док су у име Општине присуствовали потпредсједник Општине Беране Дарко Стојановић, помоћница у Секретаријату за инвестиције и пројекте Маја Пешић и шеф Бироа за односе са јавношћу Никола Урошевић.

Подсјетимо, раније је у Централном градском парку, поред Храма у Беранама, уз помоћ и подршку компаније Сава осигурање а поводом обиљежавања дана те компаније, реализована акција чишћења, постављања новог мобилијара, сађења цвијећа, туја и живе ограде.

У августу 2018. године је поводом десет година пословања Сава осигурања у Црној Гори, ово осигурање у сарадњи са Општином Беране и Туристичком организацијом организовало велики концерт популарног пјевача Аца Пејовића.

Наступ овог пјевача привукао је велики број гостију из сусједних градова, па овај концерт, одржан у главној градској улици у Беранама, важи за један од најпосјећенијих до сада у овом дијелу Црне Горе.

Компанија Сава осигурање АД Подгорица послује на црногорском тржишту неживотних осигурања 20 година, а последњих 13 година као дио Групе Сава Ре из Љубљане.