Општина Беране је спремна да помогне у рјешавању стамбеног питања здравствених радника у Беранама, саопштено је након састанка представника Општине и Стамбене задруге здравствених радника Црне Горе.

Општина ће помоћи здравственим радницима у рјешавању стамбеног питања

На састанку у општинској згради било је говора о модалитетима сарадње у рјешавању овог битног животног питања за наше суграђане који су запослени у ресору здравства.

„Брига о здравственим радницима је начин да изразимо захвалност за све што раде за грађане Берана и општина Сјеверног региона“, саопштено је из Општине.

Представници локалне власти изнијели су конкретне предлоге за будућу локацију и заједничко улагање у овај пословно стамбени објекат.

Састанку су присуствовали предсједник СО Беране Новица Обрадовић, потпредсједник Марко Лалевић, директор Дирекције за имовину Ранко Ђукић и савјетници, Владимир Обрадовић и Милица Рачић.

У име синдиката били су присутни директорица Задруге Маја Радошевић, предсједник Управног одбора Јован Обрадовић, правница Дијана Павличић и предсједник Синдиката Опште болнице Беране – др Саша Нововић.