Oпштина Беране ће посредством Агенције за изградњу и развој почети са активностима на санацији ударних рупа на градским и приградским саобраћајницама, као и на асфалтирању улица, чим се обезбиједе услови за набавку асфалтне масе.

Обавјештавамо грађане Берана да због временских прилика није била могућа производња асфалтне масе, односно нису радиле асфалтне базе на територији читаве државе. Оног момента када почне производња асфалта, Општина ће одмах започети са активностима на санацији ударних рупа у улицама на градском и приградском подручју, а по приторитетима које одреди Агенција за изградњу и развој. Такође ће започети и радови на асфалтирању улица“, стоји у саопштењу.

Подсјетимо, последњих година Општина Беране улаже значајна средства у путну инфраструктуру.

Већина улица у граду добила је нови асфалт. Уређени су постојећи и урађени нови паркинг простори, а два градска парка су реконструисана и уљепшана новим мобилијаром.

Пројекат који се издвојио по значају јесте реконструкција пута ка спомен комплексу Јасиковац, гдје је урађен нови асфалт, обостране пјешачке стазе, ивичњаци и завршена расвјета.