Општину Беране посјетили су представници фирме ,,Фруд комерц” из Тузи Едо Мушовић и извршни директор прве фабрике чипса у Црној Гори  Љујић Јунчај а све у циљу побољшања и остваривања сарадње са пољопривредним произвођачима кромпира са територије општине Беране.

Након поздравног говора предсједника општине Вука Тодоровића присутнима се обратио сувласник фирме „Фруд комерц„  Едо Мушовић и изнио циљ ове посјете. Главни фокус овог састанка кретао се око договора и формирања цијене за откуп кромпира са територије наше општине за потребе ове фабрике. Произвођачи кромпира изнијели су своје ставове и услове за подстицај и побољшање произведеног кромпира.

Секретар Секретаријата за пољопривреду, туризам и водопривреду Божо Премовић дао је предлог да се у што скоријем временском периоду требају позвати представници општина са сјевера Црне Горе како би излошили своје ставове о цијенама и начину откупа кромпира.

Предсједник Тодоровић изнио је позитиван став да ће и општина Беране учествовати у субвенцијама за откуп кромпира како би се побољшала и повећала ова прозводна грана пољопривреде.

Састанку су, поред предсједника општине Беране Вука Тодоровића, присуствовали и Секретар Секретаријата за пољопривреду, туризам и водопривреду Божо Премовић, његов помоћник Миленко Раковић, савјетник у  биљној производњи Александар Голубовић и Милутин Мићовић, савјетник за инвестиције и привреду у општини Беране. Такође, овом састанку су се одазвали и произвођачи кромпира са територије општине Беране.