Секретаријат за спорт, културу, младе и сарадњу са НВО Општине Беране у сарадњи са међународном студентском организацијом AIESEC  и Заводом за запошљавање омогућио је бесплатан превоз заинтересованим лицима са евиденције беранског ЗЗЗ на Сајам запошљавања и пракси „Career ways“, који се одржава у Атлас капитал центру у Подгорици.

„Career ways“ – највећи црногорски сајам послова и пракси. реализује се од 2006. године  Од тада, па све до данас сајам се константно унапријеђује. Ширењем понуде и све већом посјећеношћу традиционално успијева донијети обострану корист како послодавцима тако и потенцијалним запосленима.
Преко 60 националних и интернационалних компанија, хотелских групација и бројне Владине институције, које су партнери и учесници сајма представиће слободна радна мјеста и прилике за обављање професионалне праксе. Сви посјетиоци  имају прилику да остваре директан контакт са послодавцима, информишу се о слободним радним мјестима и да се на иста пријаве остављањем радне биографије.