Како је раније саопштено у току су  радови на уређењу парковске површине и дијела приступних саобраћајница  у кругу Опште болнице. Из Агенције за инвестиције и изградњу Берана су казали да је до сада извршено планирање терена са насипањем у површини од 2500 квадратних метара и да су комплетне активности спроведене материјалом, радном снагом и механизацијом овог предузећа.

Извршено је и асфалтирање дијела приступних саобраћајница  у кругу болнице у површини од 530 квадратних метара, као и уклањање вишка земље и насипање новог слоја радне земље на новој планираној парковској површини.

Директор беранске Опште болнице др Милорад Магделинић, задовољан је динамиком радова, истакао је да се планирају и радови на асфалтирању паркинг зоне, као и садња садница стабала на зеленим површинама у болничком кругу , као и уређење зелене површине око паркинга.

У претходном периоду Спортски центар донирао је  Општој Болници саднице туја , док је Општина Беране обезбиједила цвијеће. Радници Спортског центра учествовали су у садњи  и осталим активностима на уређењу зелених површина.