За најбољег полицајца године у Беранама, проглашен је Веселин Бубања. Њега и његове претпостављене, начелника Центра безбједности Беране Миодрага Божовића и командира Маријана Рачића, данас је примио предсједник општине Беране Драгослав Шћекић и уручио му похвалу и пригодну награду.

Предсједник је изразио задовољство што је заједничком иницијативом Општине и Центра безбједности одлучено да се додијели награда најбољем полицијском службенику.

„Локална управа жели да на овај начин уважи такав рад, као и одлуку старјешина у полицији због чега се Бубања награђује, што је потврда квалитетне сарадње Општине и полиције“, казао је предсједник Шћекић.

Начелник ЦБ Беране Миодраг Божовић захвалио се предсједнику општине на пријему, као и на сарадњи и одлуци да локална управа подржи иницјативу за избор најбољег полицајца.

„Веселин Бубања је својим радом значајно утицао на повећање заштите безбједности грађана, исказавши посебну храброст, пожртвованост и спретност, чиме је дао допринос у стицању повјерења грађана када је у питању рад полиције дјеловајући као позитиван примјер осталим полицијским службеницима“, навео је Божовић.

Уз захвалност старјешинама и предсједнику општине на пријему и подршци, Бубања је казао да му награда представља част и обавезу да још више унаприједи своју активност на пословима очувања јавног реда и мира.

Пријему кабинету предсједника присуствовала је Дубравка Јованчевић, руководилац Службе предсједника.