Поводом уручења донације, предсједник Општине Беране Вуко Тодоровић, са сарадницима, посјетио је јуче О.Ш.,,Владислав Рајко Кораћ“. У знак подршке образовању и унапређењу услова у којима најмлађи из Штитара проводе своје школске дане, Општина Беране донирала је пет лаптопова, четири матичној школи, а један подручном одјељењу у Црвљевинама, који ће бити од изузетне користи за наставу и учење у овој школи.


Том приликом, предсједник Тодоровић истакао је важност улагања у образовање и технолошки напредак, наглашавајући да су модерни алати попут лаптопова кључни за унапређење учења и приступа знању у данашњем дигиталном добу. Такође, изразио је своје задовољство што је у могућности подржати локалне образовне институције, макар и у симболичној мјери.
Директорица Душића Шћекић изразила је захвалност предсједнику Тодоровићу и Општини Беране на овом значајном гесту, истичући да ће лаптопови бити од непроцјењиве помоћи у дигитализацији наставног процеса и унапређењу едукативног искуства ученика.
Ова донација одражава континуирани ангажман Општине Беране у подршци образовању и технолошком развоју, те доприноси стварању бољих услова за учење и развој младих генерација у нашој општини.
Уручењу донације присуствовали су потпредсједник општине Дамјан Ћулафић, секретарка Секретаријата за привреду и инвестиције Маја Ђуришић, секретар Секретарија за за општу управу Милош Раковић и командир Службе заштите Микица Кораћ.