Пројекат „МЕеt the leader“ (Ја лидер/Упознај  лидерa) у организацији НВО Омладински клуб Беране и Општине Беране окупио је младе са сјевера Црне Горе, из општина Бијело Поље, Рожаје, Плав, Мојковац, Пљевља и Беране.  Они су од 3. до 6. марта   имали прилику да слушају предаваче из области активизма, волонтерства и лидерства. Циљ пројекта је био уједињење младих са сјевера и идентификовање заједничких проблема са којим се млади свакодневно суочавају. Проблем који смо покушали да ријешимо јесте пасивност младих, и пружање нових могућности како млади не би више напуштали општине на сјеверу Црне Горе, и сматрали да сјевер нема шта да понуди.
Кроз радионице, које су водиле Ајша Хаџибеговић и Јелена Шофранац, учесници су имали прилику да увиде колико су они значајни као доносиоци одлука, као и колико је битан квалитетан тимски рад. Последњег дана, учесници су пред представницима Општине и Омладинског клуба представили седам предлога пројеката које ће реализовати у наредном периоду у својим општинама.
НВО „Омладински клуб Беране“ је невладино удружење основано 29. јануара 2016.године, које има за циљ унапређење положаја, као и личних, професионалних и друштвених потенцијала младих у Беранама, како би се допринијело њиховом личном развоју и развоју заједнице у којој живе. Омладински клуб Беране организује догађаје и бројне активности за младе.