Потпредсједник Општине Беране Младен Премовић, са сарадницима, одржао је састанак са представницима Управе полиције у циљу веће безбједности у саобраћају у нашој општини.

На састанку је договорено заједничко дјеловање припадника Управе полиције, Секретаријата за инспекцијске послове и Комуналне полиције  на локацијама у ужем градском језгру, гдје је примијећено непрописно паркирање и заузимање тротоара  од стране несавјесних учесника у саобраћају.

На састанку било је говора да се у наредном периоду размотри могућност постављања камера на улазима у град,  а такође и стационарних радара, на критичним путним правцима, посебно на путном  правцу  Беране  Андријевица,  локалитету „Градинско Поље“, које је познато као црна тачка, имајући у обзир број саобраћајних незгода са смртним иосходима. Општина Берана ће се такође обратити  Министарству унутрашњих послова за рјешавање овог проблема.

Састанку присуствовали Драган Зечевић секретар Секретаријата за инспекцијске послове, Вукота Станковић  начелник Комуналне полиције, Вуксан Милошевић секретар Секретаријата за стамбено комуналне послове саобраћај и заштиту животне средине са сарадницима Радомиром Ћорцем и Јованом Дошљак, и представници Управе полиције Предраг Кукаљ  и Маријан Пауновић.