Предсједник општине Тихомир Богавац са сарадницима организовао је новогодишњи пријем за предсједнике Савјета мјесних заједница са територије Општине Беране.

На састанку, који се традиционално  организује  сваке године, говорило се о активностима спроведеним у 2021. години као и о плановима за будући период. Предсједник Богавац  је истакао да је сарадња са представницима Савјета мјесних заједницама била успјешна и да су заједничиким напорима, сходно умањеним финансијским средствима са којима је локална самоуправа располагала из разлога што је државни буџет усвојен тек у другој половини ове године.  И у 2022. години , локaлна управа са предсједницима Савјета мјесних заједница размотриће потребе грађана како би заједнички, када вјеменски услови дозволе, кренули ка спровођењу приоритетних активности, истиче предсједник. 

У име свих предсједника Савјета мјесних заједница и спред МЗ Стари град,  присутнима се обратио  Драган Милић, који се предсједнику и његовим сарадницима захвалио на досадашњој сарадњи.

Састанку су присуствовали предсједници свих Савјета мјесних заједница, потпредсједник општине Марко Лалевић, директор Агенције за изградњу и развој Миро Вешовић, савјетница за мјесне заједнице у Секретаријату за општу управу и друштвене дјелатности Милица Рачић и шефица ПР Бироа Ирина Зечевић.