У организацији СПК „Наша крила“, уз подршку Секретаријата за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО Општине Беране, завршен је једанаести међународни меморијални куп под називом „Славко Шћекић“, односно такмичење у параглајдингу и прецизном слијетању на циљ. Такмичење је отворио Владимир Асановић, секретар Секретаријата за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО Општине Беране, који је гостима пожелио добродошлицу у Црну Гору и Беране, нагласивши да такмичење није само спортски сусрет, него и сјећање на човјека, чија су доброта, ентузијазам и доброчинство, оставили траг у срцима Беранаца, и људима који су имали са њим барем један сусрет.


Уз поздравни говор Секретар је поздравио спортисте пилоте параглајдера и захвалио се организатору на одличној организацији, уз обећање да ће Секретаријат за спорт, културу , омладину и сарадњу са НВО, наставити да помаже параглајдинг клубове на територији општине Беране.


Присутне је поздравио ј организатор турнира Бојан Марсенић .


У дводневном спортском дружењу учествовао је велики број такмичара– летача из Босне и Херцеговине, Србије, Русије и Црне Горе.

Резултати такмичења истакнути су у табелама испод: