У организацији Општине Беране, односно Секретаријата за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО и Атлетског клуба „ЛИМ“ одржан је Девети међународни атлетски митинг „Иванград 2021“.На Међународном атлетском митингу учествовало је пет клубова из Србије и Црне Горе и то : „БАК“ (Београдски атлетски клуб) из Београда, АК „Војводина“ Нови Сад, АК „Морнар“ Бар, АК „Јединство“ Бијело Поље и АК „Лим“ Беране.

Прво мјесто освојила је Милици Гардашевић, чланица АК „Војводина“ Нови Сад, друго мјесто припало је Сари Лукић из Београдског атлетског клуба, док је треће мјесто освојила Маша Бубања, чланица АК „Лим“ Беране.

Побједница овог такмичења Милица Гардашевић, чланица АК „Војводина“ из Новог Сада, репрезентативка Србије, завршила је сезону овом побједом у овој дисциплини- даљином од 6,42 м.

„Драго ми је што сам ову сезону завршила у Беранама. Хвала организаторима и публици и честитке свим дјевојкама које су се такмичиле. Надам се да се видимо и догодине“- рекла је Милица.

У име организатора, савјетник у Служби предсједника Зоран Јојић истакао је да, захваљујући напорима Општине Беране, односно Секретаријата за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО, Међународни атлетски митинг организује се девети пут у низу. Како је казао, на митингу имамо прилике да видимо сjајне такмичаре из земље и региона:
„Ове године су то биле Милица Гардашевић, јуниорска европска првакиња из 2017. године, трећа са првенства млађих сениорки Старог континента 2019. и првакиња Балкана 2019., Сара Лукић, из Београдског атлетског клуба, финалисткиња Европског првенства за млађе сениорке 2019., првакиња Србије 2019. године, и наша Маша Бубања, вишеструка шампионка државе и репрезентативка Црне Горе. Остаје жал што није настављен континуитет остваривања личних рекорда по чему је наш митинг и препознатљив, али с обзиром да је крај сезоне можда је било и нереално тако нешто очекивати“ закључио је Јојић.

Због тренутне епидемиолошке ситуације такмичење је одржано само у дисциплини скок у даљ за сениорке.

Такмичењу су присуствовали потпредсједник Општине Беране, Дарко Стојановић, селектoри атлетске репрезентације Србије, Един Зуковић и Црне Горе Осман Еровић.