Популарни пјевач Бобан Рајовић одржао је синоћ, поводом Дана општине, спектакуларни концерт у главној улици пред неколико хиљада посјетилаца поставивши нови рекорд, који је држао концертом из 2015. године на истом мјесту, чиме је постао једини умјетник којем је то пошло за руком.

11Да ће овај његов концерт бити још један од догађаја којима ће поставити нове стандарде видјело се већ по атмосфери и интересовању данима прије самог термина, а потврђено је већ у вечерњим сатима када је публика у великом броју почела да се скупља у главној улици.

Као предгрупа наступио је Аки Екстрим бенд који је сјајним репертоаром загријао атмосферу и направио одличну увертиру за наступ главне звијезде вечери.

1Негдје око 22.30 сати, праћен овацијама публике из Берана и градова у окружењу, која је испунила главну улицу, Бобан је са својим музичарима изашао на сцену. Енергично и гласно поздравио је публику а онда је кренула пјесма „Један је живот“ којом је отворио концерт праћен њиховим хорским пјевањем  јер су на овај догађај чекали пуне три године, колико је прошло од његовог претходног концерта.

3

Низали су се хитови попут „Усне боје вина“, „Провокација“, „Спартанац“, „Пироман“ и многи други тако да је атмосфера брзо дотигла тачку усијања која није падала ниједног тренутка све до послије поноћи када се овај спектакл завршио уз Бобаново обећање да на следеће дружење са њим беранска публика неће оволико дуго чекати.

Организатори концерта били су Општина Беране и Турустичка организација а ово је уједно био поклон Беранцима и гостима са стране поводом Дана општине, 21. јула.