Представници Секретаријата за спорт културу, омладину и сарадњу са НВО Општине Беране, у оквиру  пројекта „Спорт у беранским школама у циљу унапређења и развоја школског спорта“, уручили су О.Ш. ,,Радомир Митровић“ вриједну донацију стонотениске опреме и реквизитa: сто за стони тенис, рекети, лоптице и стоне мрежице, лопте за кошарку, одбојку, рукомет, одбојкашке мреже, као и реквизити за тренажне процесе (чуњеви, мердевине, вијаче, препоне, кугле за бацачке дисциплине).

Примопредаји опреме присуствовали су директор Александар Вујовић, помоћник секретара Секретаријата за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО Предраг Шћекић, Самостални савјетник III за спорт у образовно васпитним установама Владимир Асановић, Референт за административне послове Александар Јованчевић, као и наставно особље поменуте школе Предраг Коцка и Горан Зоњић.

Секретаријат спроводи Локалну стратегију за развој спорта, односно ради на реализацији стратешког циља 1, који се односи на побољшање услова рада у објектима гдје се изводи физичко васпитање, и даје допринос остваривању специфичног циља 2 поменуте стратегије, који се односи на опремање сала за физичко васпитање савременом спортском опремом.