У оквиру  пројекта „Спорт у беранским школама у циљу унапређења и развоја школског спорта“, представници Секретаријата за спорт културу, омладину и сарадњу са НВО Општине Беране  уручили су О.Ш. „Полица“ и „Вукашин Радуновић“ вриједну донацију спортске опреме и реквизитa: лопте за кошарку, одбојку, рукомет, одбојкашке мреже, рекети, лоптице и мрежице за стони тенис.

Примопредаји опреме присуствовали су директор ЈУ ОШ „Полица“ Владан Фолић,  са ученицима, помоћник секретара Секретаријата за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО Предраг Шћекић, Самостални савјетник III за спорт у образовно васпитним установама Владимир Асановић, Референт за административне послове Александар Јованчевић, као и наставно особље са дјецом ЈУ ОШ „Вукашин Радуновић“.

Секретаријат спроводи Локалну стратегију за развој спорта, односно ради на реализацији стратешког циља 1, који се односи на побољшање услова рада у објектима гдје се изводи физичко васпитање, и даје допринос остваривању специфичног циља 2 поменуте стратегије, који се односи на опремање сала за физичко васпитање савременом спортском опремом.