Предсједник општине Драгослав Шћекић приредио је традиционални пријем поводом завршетка године за предсједнике Савјета мјесних заједница беранске општине.

На састанку је било ријечи о важним пројектима који су у мјесним заједницма реализовани током 2016. године, као и приоритетима за следећу годину.

Предсједник је похвалио сарадњу Општине  и мјесних заједница и најавио да ће локална управа и наредне године, у складу са финансијским могућностима, уложити напоре да се помогне свакој мјесној заједници у складу са потребама и захтјевима грађана. Шћекић је истакао да је за сваку локалну власт од изузетног значаја добра сарадња са предсједницима Савјета мјесних заједница јер су они спона између власти и грађана. Како је казао, међусобна сарадња резултирала је да се ријеше приоритетна питања и реализују многи пројекти.

Предсједници Савјета похвалили су сарадњу са представницима локалне управе  и у име грађана захвалили се на рјешавању приоритетних питања у њиховим мјесним заједницама.

Састанку су присуствовали:  17 од 25 предсједника Савјета мјесних заједница, потпредсједник Општине Драгутин Јоксимовић, секретар Младен Стијовић, начелник Данко Мартиновић и руководилац Службе предсједника Дубравка Јованчевић.